Κατάδυση Γνωριμίας

Για κάποιον που θέλει να ζήσει την εμπειρία της Κατάδυσης και να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβει ο υποβρύχιος κόσμος, το Καταδυτικό μας Κέντρο προσφέρει  την  Κατάδυση Γνωριμίας.

Μετά από μισή ώρα θεωρία όπου μαθαίνετε  τις βασικές αρχές της κατάδυσης,  είστε έτοιμοι,  παρουσία έμπειρου εκπαιδευτή να φορέσετε τον καταδυτικό σας εξοπλισμό και να αφεθείτε στη μαγεία ενός άλλου κόσμου.

Θα συναντήσετε  χταπόδια και θα φωτογραφηθείτε μαζί τους,  θα παίξετε με σφουγγάρια και σπειρογράφους  ενώ στο τέλος θα ταΐσετε ένα μεγάλο πλήθος από σαργούς και άλλα μικρόψαρα που από την αρχή της βουτιάς σας,  θα σας ακολουθούν περιμένοντας το ενδιαφέρον σας.

Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί  με μεγάλη επιτυχία και σε παιδιά από οκτώ χρονών και άνω δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Γνωριμία με το βυθό

Κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ένας διαφορετικός κόσμος. Σιωπηλός, με τα δικά του χρώματα, την ξεχωριστή χλωρίδα και πανίδα.
Ενας κόσμος που όλο και περισσότεροι θέλουν να προσεγγίσουν και να εξερευνήσουν καθώς η κατάδυση τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τεράστια άνθηση.
Αυτόν τον βυθό θέλουμε να δείτε από κοντά

Διασκέδαση με ασφάλεια.

Γνωριμία με το θαλάσσιο κόσμο.